A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Ще один крок до підняття нашої лікарні на європейський рівень

Дата: 14.04.2021 08:58
Кількість переглядів: 168

За погодженням міського голови Максима Олександровича Лагодієнка на виконання стратегії розвитку закладів охорони здоров'я Новобузької ОТГ та згідно фінансового плану на 2021 рік, прийнятого депутатами Новобузької міської ради, адміністрація КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» через Prozzoro закупила необхідну кількість ліків, засобів індивідуального захисту та обладнання для лікування хворих на COVID-19, покращення умов перебування з проведенням постійного моніторингу їх стану, згідно останніх вимог НСЗУ та на заміну відпрацьованого. Користуючись тимчасовим зниженням вартості, оновлено інструментарій для лапороскопічної, ендоскопічної та класичної хірургії.

Кабінет окуліста (номер 23 в поліклініці) поповнився автоматичним кераторефрактометром для сучасної комп’ютерної діагностики хворіб ока та якісної корекції зору за допомогою окуляр, лінз, моніторингу результату хірургічного втручання на оці. Новобузька амбулаторна офтальмологія в лікарні піднята на європейський рівень. На обладнанні працюють лікарі-офтальмологи закладу Ірина Олександрівна Атаходжаєва та Світлана Віталіївна Лошакова.

Для покращення амбулаторної роботи акушер-гінекологів в кабінет 27, 29 поліклініки придбано сучасні відеокольпоскопи для раннього виявлення хворіб жіночих статевих органів, зокрема онкологічних. Стало можливим фото та відеофіксація хвороби, а при потребі і консультація пацієнта, через засоби телемедицини профільними спеціалістами поза межами лікарні, що важливо, особливо в час карантину. Метод обстеження на новому обладнанні освоїли всі лікарі акушер-гінекологи закладу. Районний акушер-гінеколог, завідуюча пологовим відділенням, лікар першої кваліфікаційної категорії Наталія Василівна Фількевич разом з колегами допомагає майбутньому лікарю акушер-гінекологу Новобузької лікарні Анні Андріївні Овчаренко стати висококласним спеціалістом з жіночих хворіб.

Цінуйте і поважайте наших медиків - вони найкращі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень