A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Вдячний лист нашій лікарні від врятованих пацієнтів

Дата: 24.05.2021 08:34
Кількість переглядів: 134

Лист у номер

Бережіть життя – своє, і тих, хто поруч

СОVID-19 – хвороба без кордонів. І вона не щадить ні багатого, ні бідного, ні старого, ні малого. Якщо не дотримуватись бодай елементарних карантинних правил, то є ризик у будь-який момент втратити здоров’я і навіть життя.

Авторам цього листа, на жаль, довелось самим перенести цю хворобу з великим ризиком для життя. Але сказати хочемо про інше...

За наше життя, не шкодуючи свого здоров’я, ризикуючи власним життям, борються наші лікарі, медсестри, мед брати, санітари... Всі, хто зараз займається порятунком людей від СОVID-19, – герої. Важко підібрати інші слова. Тому хочеться крикнути на всю планету: «Звертаємось до вас, люди 21 століття! Бережіть своє життя, а також тих, хто поруч з вами живе, працює чи просто іде мимо вас... Дотримуйтесь карантинних вимог, щоб швидше зупинити цей небезпечний вірус».

Від імені всіх потерпілих від хвороби, які вилікувались, висловлюємо свою безмірну вдячність директору Новобузької багатопрофільної лікарні В.В. Лущенку, медичному директору В.О. Баралюк, завідуючим відділеннями І.П. Мартинюк, Н.Ю. Гордаш, та В.В. Баралюку та всім лікарям інфекційного, терапевтичного і реанімаційного відділень, всьому медперсоналу, технічним працівникам, кухарям, водіям і всім, хто забезпечує робочий процес в лікарні.

Низький уклін вам усім за врятовані людські життя. Хай Господь береже вас і ваші сім’ї. Міцного здоров’я всім і достойного добробуту.

З повагою до вас Журба Анатолій Іванович, пенсіонер, житель смт Казанка,

Переста Валерій Іванович, житель Софіївської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень