A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Теплий відгук вдячної пацієнтки оновленого терапевтичного відділення, опублікований в районній газеті "Вперед"

Дата: 10.12.2021 09:52
Кількість переглядів: 107

Витяг з газети "Вперед" №49 (11725) від 9 грудня 2021 року

ТАКИМИ словами завжди закінчувала зустріч з пацієнтами Гордаш Наталія Юріївна. Мені довелося теж довгенько лікуватися від коронавірусу і бути першою пацієнткою оновленого після ремонту терапевтичного відділення. Всі хворі були приємно шоко¬вані: чисто, охайно, нове обладнання, біля кожного ліжка апарат, завдяки якому кисень потрапляє до легень, нові комплекти по¬стільної білизни, поручні по коридору, ванна кімната, в кожній палаті є вода.
А що говорити про персонал! Не буду називати їх прізвища, але всі вони заслу¬говують найбільшої подяки. Низький вам уклін, наші рятівники. Ми знали їх не в обличчя, а по надписах на костюмах: Анна, Альона. Це ж треба цілодобово витримати оті «скафандри», наражаючи себе кожної миті на небезпеку. Всі такі добрі, з любов’ю ставляться до кожного пацієнта. А в палаті в нас лежали хворі з с. Явкіного, Баштанки, Казанки, Кіровоградщини. Про це дізналися,
вже спілкуючись між собою. Від лікарів ми не чули «наші», «ваші». Працюють медсестрич¬ки весь день і майже всю ніч у напруженні. Не вдається присісти ні на хвилину. Тільки й чуємо: «Дихаймо, дихаймо».
Про сніданки, обіди для пацієнтів подбали кухарочки.
І все це завдяки такій непосидючій завідуючій терапевтичним відділенням Наталії Юріївні Гордаш, яка змінює свій прекрасний білий халатик на целофановий («броньований») костюм. А зайшовши до палати, уважно огляне, вислухає, надасть інформацію, одягне кисневу маску, не со¬ромиться покласти людину в ліжко так, як треба лежати, аби легені наповнювалися киснем, підкрутить ліжко. Як приїздять рідні до хворих, то вона знаходить час, щоб по-спілкуватися з ними.
Дякую Вам, Наталіє Юріївно, за те, що щодня рятуєте нас. Доброго всім вам здоров’я, лікарі, медсестри, санітарочки!
Людмила ЧУЧМАЙ.
с. Новомихайлівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень