A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Вдячне слово пацієнтів лікарні, одужавших від коронавірусної інфекції.

Дата: 17.01.2022 09:54
Кількість переглядів: 90

Витяг з газети "Вперед" №1 (11729) від 6 січня 2022 року

Будьте благословенні Богом!

ВІД щирого серця дякую завідуючій терапевтичним від-діленням Гордаш Н.Ю., медичному персоналу терапевтичного відділення та швидкої допомо¬ги. Низький уклін вам до землі.

Гордаш Н.Ю. - Лікар з великої букви, фахівець своєї справи.

Вітаю вас всіх з новорічними святами. Будьте благословенні Богом!

З повагою ДЕЛІКАТНА Світлана, жителька с. Ольгопіль.

Вклоняємось Вам, лікарю!

Через хвороби близьких у житті нашої родини був дуже непростий період. Не обминув СОVID-19. Найважче коронаві- рус довелось перенести нашій мамі - Сірик Любові Григорівні, яку госпіталізували в Новобузьку баґатопрофільну лікарню - у хі-рургічне відділення, яке на той час було задіяне як ковідний госпіталь.

Було багато хвилювань. Але коли лікуванням мами зайнявся завідуючий хірургічним відділенням Віталій Валерійович Нагорний і ми відчули його лікарський досвід, уважне ставлення до всіх пацієнтів і до нас зокрема, то повірили в одужання мами. Так і сталось.

Мама поборола хворобу, повернулась додому. До речі, Віталій Валерійович консультував усіх членів наших сімей, як лікуватись в домашніх умовах і відновлювати здоров'я, заспокоював, підбадьорював своїм впевненим голосом.

Шановний Віталій Валерійович! Вклоняємось Вам як лікарю і як Людині, яка в непростих ситуаціях уміє бути людяним і вселяти віру в своїх пацієнтів. Дякуємо за уважне ставлення до хворих і справді синівське піклування про людей старшого покоління.

Слова вдячності кажемо ко-лективу хірургічного відділення, який під час пандемії професійно і самовіддано виконував функції госпіталя.

Щиро бажаємо Віталію Валерійовичу і всім працівникам відділення міцного здоров’я, мирного неба, особистого благополуччя. і хай ваші родини обходять біди, а життя приносить радість кожного дня.

З повагою сім'ї Гуржій і Сірик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень