A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Подарунок від товариста Червоного Хреста України

Пацієнти та працівники комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області щиро вдячні за багаторічну допомогу закладу всім працівникам товариства Червоного Хреста України в Миколаївській області та Баштанському районі, зокрема голові Андрію Скороходу та начальнику Баштанського районного центру Оксані Оришаці. Наданий дизельний генератор повністю вирішить всі проблеми лікарні в забезпеченні електричним струмом під час можливого блекауту.

14:18 19.04.2024

Урочисто повідомляємо про поповнення в наших рядах медичних спеціалістів

В Новобузькій лікарні почала працювати новий лікар-педіатр та спеціаліст з ультразвукової діагностики дитячих хворіб Марія Вікторівна Пшенична (Григоревська), яка після закінчення Запорізького державного медичного університету, працює за вказаними спеціальностями 23 роки, атестована на першу кваліфікаційну категорію. Корінна новобужанка, випускниця середньої школи №1. Лікар працює щоденно в робочі дні у кабінеті №3 на першому поверсі поліклінічного корпусу лікарні. Щира, доброзичлива, високоосвічена. Чекаємо з приводу здоров’я ваших дітей, якісний прийом гарантуємо.

11:20 17.04.2024

Всесвітній день боротьби з туберкульозом

Туберкульоз займає особливе місце серед соціальних і медичних проблем людства. За останні роки та з початком повномаштабної війни в Україні помітно зросла розповсюдженість туберкульозу.    До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, який відзначається 24 березня в КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» з 19 по 26 березня 2024 року районним лікарем-фтизіатром С.Максименко, фахівцями відділу інфекційного контролю, під керівництвом медичного директора В.Баралюк були проведені навчання та практична підготовка медичних працівників з питань інфекційного контролю за туберкульозом.   КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» надає медичні послуги з профілактики, діагностики та лікування туберкульозу.    Бережіть своє здоров’я та вчасно звертайтесь до сімейного лікаря!

10:29 27.03.2024

Cлова вдячності БФ МБФ «Ми волонтери від народу»

КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області висловлює слова щирої вдячності директору БФ МБФ «Ми волонтери від народу» Святославу Гаврилюку та Сергію Куліченко за надане функціональне ліжко для хірургічного відділення та розхідні матеріали (халати, фартухи, маски, бахіли, екрани та інше). Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги. Дякуємо за турботу, підтримку та небайдужість до проблем медицини! Зичимо Вам міцного здоров’я і миру! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

09:55 21.03.2024

Висловлюємо вдячність БО «Пацієнти України» та БФ «Нова Юкрейн»

Вдячні пацієнти та працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області висловлюють велику подяку виконавчому директору Інні Іваненко та всім співробітникам Благодійної організації «Пацієнти України» та благодійному фонду "Нова Юкрейн" за надану гуманітарну медичну допомогу, дуже потрібну хворим нашого закладу. Вдячні за Ваші зусилля, добрі відкриті серця, щирий гуманізм і співпереживання за долю українського народу. Дуже надіємося на нашу подальшу плідну співпрацю. Спільними зусиллями та Божою допомогою ми разом здобудемо таку бажану Перемогу над ворогами. Слава Україні!

11:58 02.02.2024

Новорічні вітання та подяка працівникам Баштанської РВА

      Колектив та пацієнти КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня" Новобузької міської ради Миколаївської області щиро вітають з Новорічними святами начальника Баштанської РВА Владислава Дмитріва, його першого заступника Наталію Казаріну і весь колектив Баштанської РВА. Дякуємо Вам за постійну, дуже потрібну лікарні допомогу продуктами харчування та медичними виробами. Хай береже Вас Бог! Працюємо на Перемогу разом.

09:17 05.01.2024

Подяка ГО «Десяте квітня»

Адміністрація комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» щиро вдячн голові Баштанської районної ради Наталії Володимирівні Олійник та Олександру Шарафанову з громадського об’єднання «Десяте квітня» за надану своєчасну допомогу закладу у вигляді побутової хімії для безперебійної роботи кухні та пральні. Дякуємо за багаторічну співпрацю, працюємо на Перемогу разом.

13:52 07.11.2023

Подяка від медиків голові Баштанської ВРА Владиславу Дмитріву

Працівники та пацієнти КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області щиро вдячні за постійну підтримку та своєчасну допомогу голові Баштанської ВРА Дмитріву Владиславу Мирославовичу за Ваше чуйне серце, жагу до роботи, бажання творити добрі справи на користь громади та безмежний патріотизм. Ваш професіоналізм допомагає нам якісно працювати в ці складні роки епідемії ковіду та війни. Отримані продукти харчування допоможуть значно покращити умови лікування наших пацієнтів, піднімуть авторитет місцевої влади у їх очах. Працюємо на Перемогу разом. Слава Україні!

11:36 12.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень