A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Подяка від медиків голові Баштанської ВРА Владиславу Дмитріву

Працівники та пацієнти КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області щиро вдячні за постійну підтримку та своєчасну допомогу голові Баштанської ВРА Дмитріву Владиславу Мирославовичу за Ваше чуйне серце, жагу до роботи, бажання творити добрі справи на користь громади та безмежний патріотизм. Ваш професіоналізм допомагає нам якісно працювати в ці складні роки епідемії ковіду та війни. Отримані продукти харчування допоможуть значно покращити умови лікування наших пацієнтів, піднімуть авторитет місцевої влади у їх очах. Працюємо на Перемогу разом. Слава Україні!

11:36 12.10.2023

ВО «Лікарі без кордонів» в лікарні

Працівники КНП «Новобузької міської ради» Миколаївської області щиро вдячні працівникам Всесвітньої Організації «Лікарі без кордонів» за постійну допомогу лікарні медикаментами, медичними засобами та обладнанням. Дякуючи Вам, працівники лікарні надавали та надають якісну, своєчасну та безкоштовну медичну допомогу всім пацієнтам закладу. Міцного Вам здоров’я та бажання й надалі нести людям добро, не чекаючи за це подяки. Працюємо на наближення Перемоги разом.

11:27 12.10.2023

Привітання з Днем Незалежності України та нагородження лікаря-офтальмолога Ірину Атаходжаєву за відмінну працю

За вагомий трудовий внесок у здобутки лікарні та високий рівень обслуговування пацієнтів до Дня Незалежності України міський голова Максим Лагодієнко нагородив Почесною Грамотою лікаря-офтальмолога, голову профспілкового комітету лікарні Ірину Атаходжаєву. Колектив лікарні вдячний місцевій владі, щиро вітає всіх новобужан з найбільшим святом року – Днем Незалежності України. Перемоги, достатку і міцного здоров’я.

11:28 24.08.2023

ПРООН у Новобузькій громаді

3 серпня колектив лікарні за Програмою Розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні отримала сучасний мобільний діагностичний центр для паліативної допомоги населенню нашої громади. Діагностичний кабінет на колесах у рамках Програми відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Данії  передав представникам влади Новобузької громади для лікарні постійний представник ПРООН в Україні Яко Сільве. Велика подяка за можливість отримати медичний автомобіль «Мобільні медичні послуги» висловлена Христині Чайці. З отриманням діагностичного центру медики лікарні зможуть розширити свої послуги, зробити більш доступною медичну допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями. Працюємо на Перемогу і відновлення України разом!

16:09 09.08.2023

проєкт Неопалимі

Дорогі друзі, звертаємо вашу увагу на проєкт Неопалимі, що реалізовується ГО “Український Волонтерський Центр” спільно з Асоціацією фахівців естетичної медицини Центральної та Східної Європи.

10:30 03.08.2023

Благодійна організація United Help Ukraine вчергове допомагає Новому Бугу

Revival Institute for Future та Благодійна організація United Help Ukraine за участь працівників лікарні в Проєкті «Медичний тил України» подарували КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області новий сучасний апарат штучної вентиляції легень, необхідний закладу для збільшення можливостей надання медичної допомоги населенню. Весь колектив лікарні вдячний меценатам за допомогу. Працюємо на Перемогу разом!

11:58 14.07.2023

Про результати роботи за півріччя

В КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міцської ради Миколаївської області 11 липня відбулася медична рада за підсумками роботи закладу в першій половині 2023 року. По результатам виступу всіх присутніх робота всіх служб та підрозділів лікарні визнана задовільною. Взято до уваги необхідність покращення маркетингу на всіх рівнях для збільшення кількості звернень громадян за медичною допомогою. З рішенням підсумкової медичної ради можна ознайомитися на нашому сайті в розділі статутні документи.

15:37 13.07.2023

Подяка волонтерам Благодійного Фонду UA Brokers Without Borders

Щира подяка від колективу КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області волонтерам Благодійного Фонду UA Brokers Without Borders (https://www.facebook.com/uabwb) за поставку до закладу дизельного генератора потужністю 116 Кіловат. Тепер наш заклад став впевненим у завтрашньому дні, бо забезпечений резервним автономним джерелом електричної енергії для хірургічного корпусу. Лікарня може працювати навіть при відсутності світла в регіоні і надалі буде надавати якісну доступну і безоплатну допомогу всім потребуючим. Наданий генератор неодноразово проявив себе як дуже надійний агрегат для забезпечення безперебійної роботи обладнання стаціонарів лікарні, чим врятував не одне людське життя.  Ще раз дякуємо за Вашу самовіддану працю на благо українського народу для прискорення Перемоги над окупантом. Слава Україні! 

15:08 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень