A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Продовжуємо удосконалюватися

За сприяння  Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Канади в травні 2023 року в Дніпрі проведений   тренінг за тематикою  «Заходи інфекційного  контролю в місцях тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб».  В тренінгу прийняли участь медичні працівники КНП «Новобузька  багатопрофільна лікарня» лікар-епідеміолог Андрєєв С. А., помічник лікаря-епідеміолога Андрєєва Г. А., старша медсестра пологового відділення Нагорна Л. М., медична сестра терапевтичного відділення Шарамет Г. В., медична сестра інйфекційного відділення Атамас Д. Г., медична сестра неврологічного відділення Пуга А. Ю. Дякуємо організаторам та викладачам за змістовне  практичне та теоретичне навчання.

10:02 06.07.2023

Вчимося і вчимо.

На запрошення REVIVAL INSTITUTE FOR FUTURE 28-29 червня 2023 року в Києві т.в.о. директора Володимир ЛУЩЕНКО та лікар-хірург Юрій КОВАЛЬСЬКИЙ  взяли участь у семінарі  в межах проекту «Project 22  - Медичний тил України». Вони освоїли системне підвищення готовності лікарень до поступлення масових жертв, а саме: забезпечення необхідними  медикаментами і виробами медичного призначення, посилення володіння управлінськими інструментами, системною підготовкою медичного персоналу.  До загалу лікарем  Юрієм КОВАЛЬСЬКИМ проведена презентація на тему «Антибіотикопрофілактика у хірургічних хворих» в нашій лікарні. Познайомились з колегами з інших регіонів України, що працюють в прифронтовій зоні, поділилися досвідом, набули цікаву нам інформацію. За результатами роботи були нагороджені новим апаратом штучної вентиляції легень, який надійде в заклад протягом місяця.

15:48 01.07.2023

Церква "Хліб життя" знову допомагає лікарні

Працівники комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради щиро вдячні пастору Андрію Кістяну  Церкви «Хліб життя» в місті Новий Буг за чергову щедру гуманітарну допомогу продуктами харчування для наших пацієнтів. Дякуємо Вам за добрі справи на ниві божого служіння та помочі жителям новобузької громади. З вірою в Бога працюємо  на Перемогу  разом.

15:25 01.07.2023

Подяка Шпиталю імені Митрополита Андрія Шептицького Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ

Працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області та їх вдячні пацієнти висловлюють велику подяку всім співробітникам Благодійного Фонду – Шпиталь імені Митрополита Андрія Шептицького Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ та особисто Олегу Цимбалю за вкрай необхідну благодійну допомогу ліками та медичними виробами.

11:41 09.06.2023

Всесвітній день медичної сестри

Адміністрація та профспілковий комітет лікарні щиро вітає з професійним святом, Всесвітнім днем медичних сестер. Щиро вдячні за відданістьт вашій нелегкій справі, високий рівень професіоналізму і чуйне ставлення до пацієнтів.

14:08 12.05.2023

Є-рецепт

За інформацією Міністерства охорони здоров’я, з квітня в Україні впроваджується електронний рецепт на всі рецептурні лікарські засоби.

15:15 27.03.2023

ВС "Bevar Ukraina" з Данії для України

                  Працівники та пацієнти КНП «Новобузька багапрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області щиро вдячні Українсько-данській  волонтерській  спілці «Bevar Ukraina» і Роману Микитенку особисто  за дуже необхідну допомогу закладу. Отримані функціональні медичні ліжка, медичний одяг, засоби захисту та дезінфекції, меблі значно покращать умови лікування хворих та працю  медиків . Дякуємо за Ваші чуйні серця, любов до Батьківщини та її  народу . Наближаємо довгоочікувану Перемогу та європейські умови життя в Україні  разом.  

09:25 24.03.2023

Лікарня електроавтономна.Дякуємо ЮНІСЕФ.

                         Адміністрація та працівники Комунального некомерційного підприємства « Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради  Миколаївської області щиро вдячні представникам ЮНІСЕФ в місті Одеса, особливо Тетяні Караваєвій за гуманітарну допомогу закладу вкрай потрібного дизельного генератора для безперебійної роботи закладу. Про Ваш подарунок ми навіть  не могли і мріяти. Дякуємо за дуже потрібну  підтримку лікарні в цей скрутний для всіх час. Ви робите велику справу. Працюємо на Перемогу разом.

13:17 14.03.2023

Подяка прокурам Миколаївщини

Адміністрація  комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради щиро вдячна працівникам  прокуратури Миколаївщини Наталії Демченко, Миколі Притулі та Констянтину Кармазиновському   за щедру гуманітарну допомогу продуктами харчування  для потреб закладу . Дуже приємно, що Ви в  напруженому режимі роботи сьогодення знаходите час на добрі справи, не чекаючи за це нагороди. Поки б’ються такі полум’яні серця окупант ніколи не здолає нас . Працюємо на Перемогу разом.

11:24 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень