A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Святкування Дня Незалежності

Дата: 26.08.2020 14:07
Кількість переглядів: 176

КНП «Новобузька ЦРЛ» відіграє велику роль в житті та процвітанні Новобузької громади. Той факт, що в лікарні працюють близько 250 осіб каже саме за себе. Це одне із небагатьох підприємств яке має таку чисельність працівників. Органи місцевого самоврядування приділяють велику увагу у розвитку інфраструктури лікарні.

До 29-ї річниці відкрито неврологічне відділення з інсультним блоком де зроблено ремонт більше як на один мільйон сто тисяч гривень. Лікарня постійно проводить оновлення медичного обладнання щоб відповідати сучасним вимогам. В 2020-му році було придбано обладнання на суму біль ніж на 2360,0 тис.грн.

Святкуючи День Незалежності хочемо відзначити окремих працівників які внесли свій вклад в досягнення медицини району. Момот А. сестра медична стаціонару інфекційного відділення, сестра медична з забору зразків біологічних матеріалів від пацієнтів з підозрою на коронавірусну хворобу COVID-19 та лікар-невропатолог поліклінічного відділення Нікітіна В.

Адміністрація та профспілковий комітет бажає працівникам лікарні, первинної медицини, швидкої медичної допомоги та всім жителям Новобужжя міцного здоров’я та нових трудових успіхів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень