A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

У Новобузькому районі розпочалася вакцинанція від коронавірусної інфекції

Дата: 12.03.2021 12:25
Кількість переглядів: 154

Україна стала 95 країною світу, що розпочала вакцинацію від коронавірусу. Нині у світі зроблено понад 210 мільйонів щеплень. Однак число лише видається значним: насправді це ще надто мало, аби говорити, що пандемію вдалося взяти під контроль.

Нещодавно у Новобузькому районі розпочалася вакцинанція від коронавірусної інфекції. В самій Миколаївській області вакцинація розпочалася 25.02, потім були етапи 4.03 та 11.03, що співпадало з днями вакцинації і в нашій лікарні, адже Новобузька багатопрофільна лікарня також входить до переліку закладів нашої країни, що надають можливість людям захистити себе та оточуючих від пандемії, яка захопила сучасний світ та всі сфери життєдіяльності людства. На даний момент в області вакциновано 120302 чоловіка, за останню добу 250 осіб, в Новобузькому районі всього 86 осіб.

Спочатку будуть вакцинуватися медичні працівники – члени мобільних бригад, екстреної допомоги, «ковідних» лікарень, загалом стаціонарних відділень.

У нашому закладі першим отримав щеплення від коронавірусної інфекції медичний брат терапевтичного відділення Пойда В. В. Директор Лущенко В. В. та медичний директор Баралюк В. О. вакциновані в першу чергу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень