A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Наша лікарня очима вдячних пацієнтів та колег з Єланецького району

Дата: 17.05.2021 14:46
Кількість переглядів: 149

У пасхальних молитвах просили для вас здоров’я

Щойно повернувся додому після лікування від пневмонії, яку переніс як ускладнення коронавірусної хвороби. Живу в селі Велика Солона на Єланеччині. Сподіваюсь швидко відновити свої сили. Таку надію мені дали в Новобузькій багатопрофільній лікарні, куди я потрапив, коли заразився й згодом погіршився стан мого здоров’я.
Дякую Богу, що мене госпіталізували саме в цей медичний заклад. Інакше, як із таких слів, не можу розпочати свою розповідь. Бо справді в цій лікарні створено всі умови, щоб пацієнти повірили відразу у свій порятунок від небезпечної хвороби. Пишу це щиро, бо від земляків чув, як вони відгукувались про інші заклади області, де лікувалися від COVID-19.
Новобузькі медики, всі – хто керує лікарнею, лікує, обслуговує всі процеси в закладі – заслуговують на високу оцінку за роботу і ставлення до пацієнтів.
Я відразу відчув, що потрапив до рук професіоналів у медичній справі. Вселили в мене віру в одужання, були всі уважні, дуже ситно харчували. Тому вирішив звернутись до газети, щоб прилюдно висловити подяку від себе особисто і від інших пацієнтів та назвати прізвища тих людей, які сумлінно виконують свої обов’язки, не зважаючи на загрозу їхньому здоров’ю.
Не секрет ні для кого, які великі ризики існують для медиків, котрі лікують «ковідних» хворих. Але вони працюють так, ніби в їхній роботі немає нічого особливого.
Я був госпіталізований у терапевтичне відділення і записав прізвища всіх, завдяки кому переборов недугу. Це лікарі Н. Гордаш, Ю. Гордаш, А. Нікітіна, старша медсестра Т. Гутник, медсестри А. Бєндова-Піцко, Т. Ласіцина, Н. Абдулова, А. Драчук, І. Майнінгер, В. Струц, К. Озеряник, Т. Орловська, А. Матюшок, В. Пойда; молодший персонал – І. Дербінська, А. Бурка, Л. Павлюк, Н. Крук, Т. Літвінчук, С. Довженко, О. Будзиш, С. Заві­рюха; сестра-господарка Н. Москаленко; буфетниці О. Устенко та О. Мякотіна.
У пасхальних молитвах вас згадували багато людей. Дай, Боже, вам здоров’я, благополуччя й особистого щастя.
Юрій Миколайович Мокряк, 
лісничий Єланецького лісництва ДП «Вознесенське ЛГ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень