A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Слова подяки нашій лікарні від вдячних пацієнтів із смт Казанка

Дата: 18.05.2021 15:25
Кількість переглядів: 230

Був здивований рівнем медичного сервісу

Сам я з Казанки, а через коронавірус потрапив у Новобузьку лікарню і був серед тих пацієнтів, які займали ліжкомісця у перепрофільованому під «ковідний» госпіталь терапевтичному відділенні.

Мені 64 роки. І коли CОVID-19 взяв у свої лещата мій організм так міцно, що я почав втрачати надію на одужання і вже прощався з життям, за мене взялись новобузькі медики. Увага, турбота й інтенсивний, насичений темп лікування перемагали мою зневіру, поступово зникла тривога, стало легше дихати.

Через кілька днів перебування в лікарні мені стало легше. Тоді я повірив, що одужаю, переможу цю злісну хворобу.

І коли, як кажуть, в очах розвиднилось, я почав придивлятись до своїх рятівників. А бачили ми, хворі, тільки їхні очі. Професійним доглядом і впевненим поглядом повертали вони нас до життя.

Я – військовий пенсіонер. І на собі випробував, що значить носити форму. Але така «амуніція», яку носять медики, котрі лікують і доглядають пацієнтів з коронавірусом, не йде ні в яке порівняння. Адже бути одягненим в захисні костюми з ніг до голови і працювати в умовах високого ризику для свого здоров’я – справді нелегко. Весь час вони ходять по цій межі, без страху. Тому всіх медиків, які мене лікували й по всьому світу масово рятують пацієнтів від коронавірусу, я називаю геройськими людьми. І коли про це думаю, то відчуваю, як перехоплює подих… І в такі моменти я готовий стати на захист медперсоналу від злих слів, які іноді незаслужено говорять на їхню адресу. Зараз усім, хто бореться з пандемією, де б хто не працював, треба бути вдячним.

Окремо новобузьким лікарям, медсестрам, молодшому персоналу і всім, хто мав хоч якесь відношення до лікування, догляду, харчування та функціонування всього терапевтичного відділення і, звичайно, керівництву закладу кажу такі слова: «Я був здивований, коли в Новому Бузі побачив і відчув на собі такий гідний рівень медичного сервісу. Дякую вам усім від імені пацієнтів палати, в якій я перебував під час лікування, і від багатьох жителів Казанківщини, яких виходили у вашому закладі після зараження й ускладнення у зв’язку з небезпечною хворобою».

З повагою

Леонід Іванович КРАСІН,

військовий пенсіонер.

смт Казанка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень