A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Слідуючи за високим покликанням мецената

Дата: 24.09.2021 09:28
Кількість переглядів: 154

         ЛЮДИНА починається з добра і добром освячується. Честь. Милосердя. Доброта. В усі віки людство сповідувало саме ці принципи співжиття. А в наш час ці чесноти ще більш цінні. Їх прояви не раз спостерігав колектив комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня», коли люди заради інших робили добрі справи. Саме добродійники зберігають та множать скарби людських цінностей.

          Таких слів сповна заслуговує успішний керівник приватно-орендного підприємства «Лан» Віктор Володимирович Литвиненко, а також колектив, який він очолює. І саме на їх адресу виголошують щиру подяку медики за сприяння у зміцненні матеріально-технічної бази лікарні, що дає можливість підвищувати якість послуг пацієнтам і досягати більшої ефективності у наданні вторинної медичної допомоги.

          В сьогоднішній нелегкий час, коли наша країна разом з усім світом бореться з пандемією, ви зробили дуже цінний внесок, подарувавши Новобузькій багатопрофільній лікарні медичний візок з гідравлічним підйомом, цим самим допомагаючи створювати в нашому регіоні сучасну та високотехнологічну базу медичного обладнання для подальшого розвитку галузі охорони здоров’я.

          Шановний Віктор Володимирович! Адміністрація і всі працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» та я особисто щиро вдячні вам як меценату і всьому колективу за  розуміння і своєчасний внесок у справу вдосконалення медицини на Новобужжі. Бажаємо міцного здоров’я та цікавих і успішних для реалізації ідей у виробництві, процвітання вашого бізнесу і надійних партнерів. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з вами.

Віталій НАГОРНИЙ

Завідувач хірургічного

Відділення КНП «Новобузька

Багатопрофільна лікарня»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень