A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Робота КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області в складі Миколаївського госпітального округу

Робота КНП «Новобузька ЦРЛ» відіграє важливу роль в охороні здоров’я Миколаївської області. Сучасна лікарня з передовими технологіями надає якісну медичну допомогу не тільки віддаленим районам області, але і жителям інших областей і регіонів.

13:36 22.09.2020

Святкування Дня Незалежності

КНП «Новобузька ЦРЛ» відіграє велику роль в житті та процвітанні Новобузької громади. Той факт, що в лікарні працюють близько 250 осіб каже саме за себе. Це одне із небагатьох підприємств яке має таку чисельність працівників. Органи місцевого самоврядування приділяють велику увагу у розвитку інфраструктури лікарні.

14:07 26.08.2020

Відкриття неврологічного відділення КНП "Новобузька ЦРЛ"

     Молоді спеціалісти – майбутнє медицини Новобужжя. Неодноразово з вуст лікарів різного ранку звучали побажання про передачу досвіду новим медичним поколінням. На протязі останнього року в лікарню вливаються нові перспективні спеціалісти.

09:16 25.08.2020

Який порядок проведення щорічних профілактичних медоглядів дітей дошкільного та шкільного віку

    У приватного медичного центру, який уклав договір із НСЗУ, трапляються суперечки через направлення мало- та неповнолітніх пацієнтів до державного закладу охорони здоров’я. Який порядок проведення щорічних профоглядів дошкільнят і школярів? У якому віці та до яких вузьких спеціалістів має наплавляти дитину сімейний лікар (педіатр)?

14:58 07.08.2020

Нове дитяче відділення в Новобузькый ЦРЛ

В Новобузькій ЦРЛ 25 квітня 2019 року після ремонту відкрито дитяче відділення. Це стало можливим завдяки реалізації проекту «Здорова дитина – щаслива родина», який профінансовано за кошти обласного та місцевого бюджетів.

12:13 25.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень