A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Колектив лікарні захисникам

Працівники КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня" Новобузької міської ради взяли участь у якості активних глядачів турніру "Кубку по футболу" на підтримку Збройних Сил України ініційовану Новобузьким міським головою Максимом Лагодієнком та Федерацією Футболу в Миколаївській області. Захід проводився під патронатом народного депутата Олександра Пасічного та його заступника Олександра Баланіна і проведений завдяки власнику стадіону, голові Вільнозапорізької ОТГ Олександру Латію. По закінченню турніру медичний директор лікарні Вікторія Баралюк щиросердечно передала зібрані колективом кошти в розмірі 24 200 грн. на нагальні потреби наших захисників.

10:16 02.06.2022

Подяка організації «Sunflower of Peace Foundation»

Сьогодні КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області отримала допомогу від організації «Sunflower of Peace Foundation» 7 коробок з виробами медичного призначення, милиці і ходунки.

09:51 24.05.2022

Подяка волонтеру Ользі Сергіївні Ванді

Працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області висловлюють велику подяку волонтеру за покликом душі Ользі Сергіївні Ванді за участь у вирішенні проблем закладу та надану благодійну допомогу засобами індивідуального захисту і виробами медичного призначення. Вдячні за Ваші зусилля, цінуємо ваш гуманізм і співпереживання за долю українського народу, за наближення Перемоги. Надіємося на подальшу співпрацю. Слава Україні! 

08:50 13.05.2022

Подяка працівникам гуманітарного штабу волонтерів ДОФ

Медики та пацієнти КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області висловлюють велику подяку працівникам гуманітарного штабу волонтерів ДОФ, її керівнику Володимиру Алєксєєву і волонтеру Тетяні Корнієнко за участь у вирішенні проблем закладу та надану благодійну допомогу медикаментами, засобами індивідуального захисту, виробами медичного призначення, продуктами харчування. Дякуємо за вашу нелегку працю, щиру відданість волонтерським принципам. Ваша добра справа дуже своєчасна і буде використана за призначенням. Працюємо на Перемогу над ворогом разом. Слава Україні!

08:27 13.05.2022

Подяка Волонтерському штабу Захисту України

Медики та пацієнти КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області висловлюють велику подяку Олегу та Володимиру Лагодієнкам за плідну співпрацю із волонтерським штабом Захисту України, зокрема Анастасій Таралиці за постійну участь у вирішенні проблем закладу та надану благодійну допомогу медичними функціональниими ліжками та медикаментами. Вдячні Сергію Пономарьову за доставлений в лікарню вантаж. Щиро дякуємо за Ваші чуйні серця, бажання творити добрі справи на користь громади славного міста Новий Буг для досягнення такої жаданої Перемоги над окупантами. Слава Україні!

13:46 05.05.2022

Подяка Всесвітньому фонду Екології та здоров'я "ЕсоНеаlth" в Україні

Медики та пацієнти КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради висловлюють велику подяку працівникам філії Всесвітнього фонду Екології та здоров'я "ЕсоНеаlth" в Україні, зокрема Матвєєву Ігору Федоровичу за співпрацю та надану благодійну допомогу медикаментами та виробами медичного призначення. Дякуємо за Ваші чуйні серця, бажання творити добрі справи для досягнення такої жаданої Перемоги над окупантами. Слава Україні!

15:31 26.04.2022

Лікарня-сад

В комунальному некомерційному підприємстві «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради висаджено ще один абрикосовий сад. Чекаємо врожаю через два роки. Посаджено 36 саджанців абрикоси та 15 акацій. Дуже дякуємо працівникам Новобузького відділення Баштанського лісництва за багаторічну співпрацю та допомогу в озелененні нашого славного міста Новий Буг. Наближуємо нашу Перемогу разом.

15:23 26.04.2022

подяка лікарні Сан-Анна Хоспітал м. Херне та пастору Євгенію церкви «Перлина»

Працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради висловлюють велику подяку лікарю-анестезіологу Сергію Пузику та операційному керівнику Михаїлу Кетлеру з лікарні Сан-Анна Хоспітал м. Херне землі Норд Рейн-Вестфалія, пастору Євгенію (Євгену Анатолійовичу «Жемчужина» Мініну) церкви «Перлина» міста Миколаєва за дуже потрібну пацієнтам лікарні гуманітарну допомогу з Німеччини. Окрема подяка нашому колезі, лікарю-анестезіологу Сергію Віталійовичу Гацелюку. Вдячні за ваші зусилля, добрі відкриті серця, щирий гуманізм і співпереживання за долю українського народу. Спільними зусиллями та Божою допомогою ми разом досягнемо таку бажану Перемогу над окупантами. Слава Україні і бережи нас Бог!

09:11 22.04.2022

Подяка ГО Центру соціального лідерства

Працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради висловлюють велику подяку ГО Центру соціального лідерства в цей складний час за співпрацю та допомогу за вирішення логістичних питань по розподілу гуманітарної допомоги на Миколаївщині. Педіатричне відділення, дякуючи Вам, забезпечені всім необхідним. Вдячні за ваші зусилля, цінуємо ваш гуманізм і співпереживання за долю українського народу.

14:54 13.04.2022

Подяка працівникам мережі аптек DS

Працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради висловлюють Олександру Вікторовичу Коптєву і працівникам мережі його аптек DS велику подяку в цей складний час за співпрацю та надану благодійну допомогу. Вдячні за ваші зусилля, цінуємо ваш гуманізм і співпереживання за долю українського народу. Дякуємо за ваші чуйні серця та український патріотизм для досягнення такої жаданої Перемоги над окупантами. Слава Україні!

14:53 13.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень