A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Вдячний лист пацієнтів, які лікувались в Новобузькій лікарні і одужали

За вашу професійність і відкриті для людей серця ПІСЛЯ того, як розумієш, що врятований людьми, які самовіддано виконують свої професійні обов’язки, неможливо не сказати у відповідь вдячні слова. Чимало новобужан переборювали коронавірусну хворобу з допомогою персоналу терапевтичного відділення Новобузької багатопрофільної лікарні, яке очолює досвідчений лікар і керівник колективу Н.Ю. Гордаш. В нелегкий час пандемії Наталія Юріївна змогла згуртувати великий колектив молодих лікарів і медичних сестер середнього та молодшого персоналу. Його робота високопрофесійна. А ще для людей медики відкривають свою душу. І це вселяє віру, допомагає одужати. Я бачила, чула і самій довелось відчути, як це боротися із невідомою досі хворобою. Та коли ти опиняєшся в турботливих руках медиків і одужуєш, на радощах хочеться писати вірші про людей у білих халатах, які воістину стали героями нашого часу.

15:59 20.01.2022

Вітаємо з Новим Роком 2022!

Вітаємо з Новим Роком! Нехай 2022 рік буде таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка, таким же веселим, як сам Новий Рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди гріє любов!

08:49 04.01.2022

В колективі лікарні свято. 

В колективі лікарні свято.  За дорученням міського голови Максима Лагодієнка, його заступник Людмила Сотник, секретар міської ради Валентина Остапенко та відповідальна Ілона Бондаревська вручили державні нагороди - медалі "За зразкову службу 30 років" працівникам лікарні - учасникам АТО та волонтерам, завідуючому хірургічного відділення Віталію Нагорному, лікарю-реаніматологу Роману Красову, завідувачці поліклінічного відділення, лікарю-неврологу Інесі Бабенко. Колектив лікарні щиро вітає нагороджених!

10:24 10.12.2021

Відповідь на пост в facebook С. Федорової

На пост С.Федорової адміністрація КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня" щодо згаданої хворої надаємо інформацію. Хвора Л. житель ПСМТ Казанка поступила в терапевтичне відділення лікарні 03.11.2021 в 23:35 з ковідною двобічною пневмонією в крайнє важкому стані з сатурацією 35% і температурою 39 градусів. Госпіталізована в терапевтичне відділення, де стан було стабілізовано(сатурація 88, температура 37,5), хоча і залишався важким. Отримувала курс терапії згідно протоколу МОЗ в повному об'ємі, зокрема і кисень (в лікарні 104 кисневих балонів та 20 резервних, 76 кисневих концетраторів 2019-2021 років випуску). Керівник лікарні зранку особисто мав 2-х годинну бесіду з дітьми хворої, розповів їм про її стан хворої, прогноз лікування та транспортування. По наполяганню дітей дзвонив С. Федоровій, яка мені і зятю хворої в госпіталізації в обласну лікарню хворої Л. відмовила через відсутність місць. Ввечері 04.11.2021 в 21:30 діти хворої самовільно зайшли у терапевтичне відділення з порушенням карантинного режиму і забрали маму не звертаючи уваги на звертання чергового медичного персоналу. Заяви сина і дочки хворої про небажання лікування їх матері в нашій лікарні та відповідальність за неї поза нашим закладом отримані і вклеєні в історію хвороби. Лікарня всіма необхідними ліками та киснем забезпечена в повному об'ємі. Кисень поставляється щоденно, а подекуди і двічі на добу в балонах від 2-х поставників. Перебоїв з їх доставкою не було. Інцидент можна було попередити, зранку не відмовивши в госпіталізації хворої до інфекційної лікарні і транспортувати її реанімобілем ШМД. С. Федорова, не знаю чому при кожній нагоді негативно відзивається про наший заклад та медперсонал, хоча я не пам’ятаю коли останній раз направляли до них хворих через постійну відсутність у них місць. Запрошуємо керівника обласної інфекційної лікарні до нас в заклад для зміни своєї думки про нас. Вважаємо, що перше ніж виплескувати бруд в інтернеті, треба було зателефонувати медикам лікарні.

11:35 05.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень