A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Подяка Миколаївській обласній організації Червоного Хреста очолюваної Андрієм Олеговичем Скороходом

Працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради висловлюють велику подяку в цей складний час за співпрацю та допомогу Миколаївській обласній організації Червоного Хреста очолюваної Андрієм Олеговичем Скороходом. Дякуємо отаману Новобузької територіальної громади Павлу Володимировичу Гавришу за підтримку закладу в цей нелегкий час. Вдячні за ваші зусилля, цінуємо ваш гуманізм і співпереживання за долю українського народу, за наближення Перемоги.

16:07 07.04.2022

Подяка працівникам ФОП «Сидорчук» Березнівської ОТГ Рівненської області

Всі медики КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області та їх пацієнти щиро вдячні за надані продукти харчування людям щедрої вдачі та хороброго духу В’ячеславу Сидорчуку, Роману Сичику, отцю Назарію, Юрію Гаюну та всім працівникам ФОП «Сидорчук» Березнівської ОТГ Рівненської області. Дякуємо за ваші чуйні серця та український патріотизм для досягнення такої жаданої Перемоги над окупантами. Слава Україні!

15:59 07.04.2022

Щира подяка волонтарам та жителям Прибужанівської громади

Всі медики КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради та їх пацієнти щиро вдячні за надані медикаменти, медичні препарати та продукти харчування, смаколики і мед волонтерам Олені Володимирівні Дужих, Олександру Барану, Андрію Плюхову, Генадію Сопко та всім жителям Прибужанівської ОТГ. Пацієнти, дорослі та діти, були дуже раді домашнім гостинцям. Дякуємо за ваші чуйні серця та український патріотизм для досягнення такої жаданої Перемоги над окупантами. Слава Україні!

09:36 01.04.2022

Термінал супутникового інтернету StarLink уже в лікарні

Працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради щиро вдячні начальнику управління охорони здоров'я обласної державної адміністрації Миколаївської області Максиму Петровичу Безносенку, заступнику начальника управління Олегу Дмитровичу Бабіну та всім відповідальним працівникам за надання терміналу супутникового інтернету StarLink та необхідних нам медикаментів в цей нелегкий час.

10:14 29.03.2022

Blau-Gelbes Kreuz Deutsch-Ukrainischer Verein e.V. Благодійній організації «ФОНД ОБОРОНИ КРАЇНИ», Благодійному фонду «ТАПС», Благодійному фонду «Світлі справи»

Працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради висловлюють велику подяку в цей складний час за співпрацю та допомогу Blau-Gelbes Kreuz Deutsch-Ukrainischer Verein e.V., благодійним організаціям  «ФОНД ОБОРОНИ КРАЇНИ», «Благодійному фонду «ТАПС», а благодійному фонду «Світлі справи» за вирішення логістичних питань по розподілу гуманітарної допомоги на Миколаївщині. Хірургічне та реанімаційне відділення, дякуючи Вам, забезпечені всім необхідним. Вдячні за ваші зусилля, цінуємо ваш гуманізм і співпереживання за долю українського народу.

10:10 29.03.2022

КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня"  Новобузької міської ради Миколаївської області, при підтримці міської влади, працює в штатному режимі 24/7 з усиленням  на час воєнного стану профільними медичними бригадами.

КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня"  Новобузької міської ради Миколаївської області, при підтримці міської влади, працює в штатному режимі 24/7 з усиленням  на час воєнного стану профільними медичними бригадами.  Традиційно, якісну медичну допомогу надаємо всім її потребуючим, незалежно від місця проживання. Цілодобово працюють приймально-діагностичне, терапевтичне, неврологічне, хірургічне, педіатричне, інфекційне, пологове і реанімаційне відділення. З понеділка до п'ятниці в поліклінічному відділення лікарні всіма профільними спеціалістами надаються консультації та амбулаторне лікування (з 8-00 до 15-00). Доступні всі методи клінічного обстеження (лабораторні, рентгенологічні, ендоскопічні та ультразвукові) у виконанні лікарів високої кваліфікації. Працює кабінет приватної комп'ютерної томографії. Щоденно в закладі народжуються немовлята у вагітних нашого регіону та біженців.  Необхідними ліками, медичними засобами, продуктами харчування забезпечені.  Просимо звертатися в лікарню по можливості в першу добу хвороби і не ризикувати своїм життям і здоров'ям. Вагітних, які не проживають в місті Новий Буг, і можуть мати проблеми зі своєчасним доїздом до пологового відділення, на планові пологи чекаємо за 10-15 днів до їх запланованого сроку, залежно від воєнної ситуації. Обов'язково при собі мати власний паспорт або документи, що підтверджують особу. Лікування, включно з оперативним (лапароскопічним) та пологами, проводиться для пацієнта безкоштовно . Бажаючим чимось допомогти лікарні просимо звертатися за телефонами 0930821966 та 0988258112.

14:57 15.03.2022

НОВОБУЗЬКА ЛІКАРНЯ Й ПОЛОГОВЕ ВІДДІЛЕННЯ, ЯК СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ, ПОВНОЦІННО ПРАЦЮЮТЬ

Останнім часом у Фейсбуці поширюється неправдива інформація про те, що пологове відділення, яке функціонує при Новобузькій лікарні, не працюватиме, а медичний персонал залишиться без роботи. Такі чутки закономірно викликали великий резонанс серед населення, адже люди хвилюються, де майбутні мами народжуватимуть дітей, бо ж далеко не кожна родина має змогу їхати в інші пологові відділення за десятки чи сотні кілометрів.

14:53 17.02.2022

20.01.2022 відбулася підсумкова медична рада

20.01.2022 відбулася підсумкова медична рада КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня" де розглянуто результати діяльності закладу за 2021 рік. Робота закладу, в розрізі діяльності за останні три роки, визнана задовільною. Протокол засідання можна переглянути за посиланням

08:24 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень