A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Наша лікарня очима вдячних пацієнтів та колег з Єланецького району

У пасхальних молитвах просили для вас здоров’я Щойно повернувся додому після лікування від пневмонії, яку переніс як ускладнення коронавірусної хвороби. Живу в селі Велика Солона на Єланеччині. Сподіваюсь швидко відновити свої сили. Таку надію мені дали в Новобузькій багатопрофільній лікарні, куди я потрапив, коли заразився й згодом погіршився стан мого здоров’я. Дякую Богу, що мене госпіталізували саме в цей медичний заклад. Інакше, як із таких слів, не можу розпочати свою розповідь. Бо справді в цій лікарні створено всі умови, щоб пацієнти повірили відразу у свій порятунок від небезпечної хвороби. Пишу це щиро, бо від земляків чув, як вони відгукувались про інші заклади області, де лікувалися від COVID-19. Новобузькі медики, всі – хто керує лікарнею, лікує, обслуговує всі процеси в закладі – заслуговують на високу оцінку за роботу і ставлення до пацієнтів. Я відразу відчув, що потрапив до рук професіоналів у медичній справі. Вселили в мене віру в одужання, були всі уважні, дуже ситно харчували. Тому вирішив звернутись до газети, щоб прилюдно висловити подяку від себе особисто і від інших пацієнтів та назвати прізвища тих людей, які сумлінно виконують свої обов’язки, не зважаючи на загрозу їхньому здоров’ю. Не секрет ні для кого, які великі ризики існують для медиків, котрі лікують «ковідних» хворих. Але вони працюють так, ніби в їхній роботі немає нічого особливого. Я був госпіталізований у терапевтичне відділення і записав прізвища всіх, завдяки кому переборов недугу. Це лікарі Н. Гордаш, Ю. Гордаш, А. Нікітіна, старша медсестра Т. Гутник, медсестри А. Бєндова-Піцко, Т. Ласіцина, Н. Абдулова, А. Драчук, І. Майнінгер, В. Струц, К. Озеряник, Т. Орловська, А. Матюшок, В. Пойда; молодший персонал – І. Дербінська, А. Бурка, Л. Павлюк, Н. Крук, Т. Літвінчук, С. Довженко, О. Будзиш, С. Заві­рюха; сестра-господарка Н. Москаленко; буфетниці О. Устенко та О. Мякотіна. У пасхальних молитвах вас згадували багато людей. Дай, Боже, вам здоров’я, благополуччя й особистого щастя. Юрій Миколайович Мокряк,  лісничий Єланецького лісництва ДП «Вознесенське ЛГ».

14:46 17.05.2021

Ще один крок до підняття нашої лікарні на європейський рівень

За погодженням міського голови Максима Олександровича Лагодієнка на виконання стратегії розвитку закладів охорони здоров'я Новобузької ОТГ та згідно фінансового плану на 2021 рік, прийнятого депутатами Новобузької міської ради, адміністрація КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» через Prozzoro закупила необхідну кількість ліків, засобів індивідуального захисту та обладнання для лікування хворих на COVID-19, покращення умов перебування з проведенням постійного моніторингу їх стану, згідно останніх вимог НСЗУ та на заміну відпрацьованого. Користуючись тимчасовим зниженням вартості, оновлено інструментарій для лапороскопічної, ендоскопічної та класичної хірургії.

08:58 14.04.2021

У Новобузькому районі розпочалася вакцинанція від коронавірусної інфекції

Україна стала 95 країною світу, що розпочала вакцинацію від коронавірусу. Нині у світі зроблено понад 210 мільйонів щеплень. Однак число лише видається значним: насправді це ще надто мало, аби говорити, що пандемію вдалося взяти під контроль.

12:25 12.03.2021

Чотири наших співробітника здобули ступінь магістра із управління закладами охорони здоров'я

3 березня 2021 року в КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня" Новобузької міської ради Миколаївської області чотири лікарі здобули ступінь магістра із управління закладами охорони здоров'я в галузі знань "Управління та адміністування". 

16:13 04.03.2021

В КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня" почала працювати опікунська рада лікарні

В КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня" Новобузької міської ради Миколаївської області почала працювати опікунська рада лікарні. Головою опікунської ради одностійно всіма її членами був обраний Довженко Сергій Іванович. На першому засіданні заслухано доповіді директора КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня" Володимира Лущенка та його заступника Людмили Філіпової про економічно-фінансові здобутки за 2019-2020 роки. Намічено план подальшого розвитку закладу.

15:56 04.03.2021

Увага! КНП "Новобузька ЦРЛ" переіменована в КНП "Новобузька багатопрофільна лікарня"

Ми переіменовані за рішенням Новобузької міської ради від 26.01.2021 №61 від ІІІ сесії VIIІ скликання в Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

09:56 05.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень