A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Відзнака міністра оборони України

Наказом міністра оборони О. Рєзнікова №902 від 28.09.2022 року медична операційна сестра КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області Тетяна Орловська нагороджена відзнакою МО України медаллю «За сприяння збройним силам України». Нагороду вручили заступник голови Миколаївської обласної воєнної адміністрації Юрій Ісайович Гранатуров та начальник обласного управління охорони здоров’я Максим Петрович Безносенко.

16:17 18.10.2022

Подяка б’єднанню «Волонтерська мережа»,  благодійному фонду «Возз’єднання», громадській організації «Військові капелани»

Адміністрація КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області та персонал хірургічного відділення висловлює щиру подяку об’єднанню «Волонтерська мережа»,  благодійному фонду «Возз’єднання», громадській організації «Військові капелани» за надану допомогу та турботу у вигляді надання лікарських засобів, перев’язувальних матеріалів, зокрема електрохірургічного коагулятора. Щиро дякуємо за людяність, оперативну та злагоджену роботу, особливо в умовах російської агресії, що значно покращить надання медичної допомоги нашим пацієнтам. Світлі справи об’єднують! Разом працюємо до перемоги!

09:16 07.09.2022

Подяка керівництву Баштанської військової районної адміністрації

Працівники та пацієнти КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області щиро вдячні за постійну підтримку та своєчасну допомогу керівництву Баштанської військової районної адміністрації - голові Баштанської ВРК Дмитріву Владиславу Мирославовичу, його заступнику  Казаріній Наталії Леонідівні та начальнику фінансового відділу Бондаренко Лілії Вікторовній за Ваші чуйні серця, жагу до роботи, бажання творити добрі справи на користь громади та безмежний патріотизм. Ваш професіоналізм допомагає нам якісно працювати в ці складні роки епідемії ковіду та війни.  Отримані продукти харчування, засоби гігієни та медикаменти допоможуть значно покращити умови лікування наших пацієнтів, піднімуть авторитет місцевої влади у їх очах. Працюємо на Перемогу разом. Слава Україні!

14:53 30.08.2022

Подяка Студентському Братству Львівщини

Медики та пацієнти КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області висловлюють велику подяку працівникам Громадської Спілки «Студентське Братство Львівщини», зокрема Ользі Довбні та миколаївським волонтерам Дмитру Добровольському і Євгенії Биковій за допомогу у вирішенні проблем людей з обмеженими можливостями. Дякуємо за Ваші чуйні серця, бажання творити добрі справи для досягнення такої жаданої Перемоги над окупантами. Слава Україні!

16:12 29.06.2022

Нагороди від Кіма

До Дня Конституції України та професійного свята медичних працівників міський голова Максим Олександрович Лагодієнко нагородив грамотою Миколаївської обласної державної адміністрації завідуючого хірургічного відділення лікарні Віталія Валерійовича Нагорного та іменним годинником «Від Кіма» завідуючого відділенням інтенсивної терапії та анестезіології Василя Володимировича Баралюка. Щиро вітаємо нагороджених і бажаємо подальшого творчого росту на розвиток закладу.

08:45 29.06.2022

З Днем Медичного Працівника 2022

Щиро вітаємо Всіх медиків з професійним святом!!! Бажаємо міцного здоров'я, оптимістичного настрою, хорошого апетиту, матеріального достатку, сімейної розради і лояльного керівництва. Запрошуємо переглянути фото зі свята в фотогалереї.

15:26 20.06.2022

Подяка красуні волонтеру з Чернівців

Щира подяка від колективу КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області волонтеру за покликанням Оксані Сергіївні Гоцуляк зі славного міста Чернівці. Допомога медикаментами та засобами індивідуального захисту своєчасна і дуже потрібна. Все буде використано за призначенням для швидкого одужання наших пацієнтів. Ще раз дякуємо за Вашу самовіддану працю на благо українського народу для прискорення Перемоги над окупантом. Слава Україні!

08:12 10.06.2022

Liky.help are the best forever!

Пацієнти та працівники КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області висловлюють велику подяку в цей складний час за співпрацю та допомогу групі волонтерів «liky.help» в Instagram Анастасії Івановій з Дніпра, киянам Євгенії Сидоровій, Артему Живолупу, Ігорю Панюку, Аксині Чеснюк та Анастасії Дегтярьовій. Ваша дуже своєчасна і об’ємна допомога ліками, які складно придбати сьогодні врятує не одну сотню людей від хворіб та травм. Дякуємо за Ваші чуйні серця, безкорисливу працю та український патріотизм для досягнення такої жаданої всіма нами Перемоги над окупантами. Слава Україні!

15:55 06.06.2022

Нас не подолати!

За годину до півночі на 30 травня окупантами було нанесено ракетні удари по місту Новий Буг. Від вибухової хвилі зазнали пошкоджень чотири корпуси лікарні. Вибито 129 вікон і вхідні двері в корпус, які попали під її пряму дію. Після огляду поліції створена наказом директора закладу комісія зі складу профільних спеціалістів лікарні та міської ради провела детальний огляд всієї інфраструктури лікарні, визначилася з об’ємами пошкоджень та склала план їх усунень. Будьмо стійкими, розсудливими і сміливими.

10:48 02.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень