A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області

Новини

Є-рецепт

За інформацією Міністерства охорони здоров’я, з квітня в Україні впроваджується електронний рецепт на всі рецептурні лікарські засоби.

15:15 27.03.2023

ВС "Bevar Ukraina" з Данії для України

                  Працівники та пацієнти КНП «Новобузька багапрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області щиро вдячні Українсько-данській  волонтерській  спілці «Bevar Ukraina» і Роману Микитенку особисто  за дуже необхідну допомогу закладу. Отримані функціональні медичні ліжка, медичний одяг, засоби захисту та дезінфекції, меблі значно покращать умови лікування хворих та працю  медиків . Дякуємо за Ваші чуйні серця, любов до Батьківщини та її  народу . Наближаємо довгоочікувану Перемогу та європейські умови життя в Україні  разом.  

09:25 24.03.2023

Лікарня електроавтономна.Дякуємо ЮНІСЕФ.

                         Адміністрація та працівники Комунального некомерційного підприємства « Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради  Миколаївської області щиро вдячні представникам ЮНІСЕФ в місті Одеса, особливо Тетяні Караваєвій за гуманітарну допомогу закладу вкрай потрібного дизельного генератора для безперебійної роботи закладу. Про Ваш подарунок ми навіть  не могли і мріяти. Дякуємо за дуже потрібну  підтримку лікарні в цей скрутний для всіх час. Ви робите велику справу. Працюємо на Перемогу разом.

13:17 14.03.2023

Подяка прокурам Миколаївщини

Адміністрація  комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради щиро вдячна працівникам  прокуратури Миколаївщини Наталії Демченко, Миколі Притулі та Констянтину Кармазиновському   за щедру гуманітарну допомогу продуктами харчування  для потреб закладу . Дуже приємно, що Ви в  напруженому режимі роботи сьогодення знаходите час на добрі справи, не чекаючи за це нагороди. Поки б’ються такі полум’яні серця окупант ніколи не здолає нас . Працюємо на Перемогу разом.

11:24 06.03.2023

Церква "Хліб життя" допомагає лікарні

Працівники комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради щиро вдячні пастору Андрію Кістяну  Церкви «Хліб життя» в місті Новий Буг за щедру гуманітарну допомогу продуктами харчування  як закладу так і всім його робітникам . Дуже вчасно та якісно. Дякуємо Вам за добрі справи на ниві божого служіння та помочі жителям новобузької громади . З вірою в Бога працюємо  на Перемогу  разом.

10:38 06.03.2023

Хірургічний корпус зі світлом

Щира подяка від колективу КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області волонтерам  Громадського обєднання «Українські Брокери без Кордонів» і особисто Ользі Швець  та Аріелю Теліцькому за поставку до закладу дизельного генератора потужністю 116 Кіловат . Дякуючи вам наш заклад відсьогодні став впевненим у завтрашньому дню- забезпечений резервним автономним  джерелом електричної енергії для хірургічного корпусу. Лікарня, дякуючи вам зможе працювати при відсутності світла в регіоні і далі буде надавати якісну доступну і безоплатну допомогу всім її потребуючим .   Ще раз дякуємо за Вашу самовіддану працю на благо українського народу для прискорення Перемоги над окупантом. Слава Україні!

13:50 10.02.2023

Лікарня з новим генератором

            Весь колектив комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради щиро дякує начальнику Управління охорони здоров’я Миколаївської ВДА Максиму Петровичу Безносенку за постійну допомогу в підтримці сталої та якісної роботи закладу в цей нелегкий час . Зокрема , за  рекомендації Максима Петровича від керівництва мережі автомобільних заправок WOG ми вчора  отримали сучасний  трьох фазовий  дизельний генератор потужністю 50Квт. Він вирішить велику кількість лікарняних проблем при відключенні електроенергії . Зараз йде його монтаж в мережу лікарні.            Щиро вдячні . Працюємо на Перемогу разом .

16:06 26.12.2022

Вчимося бути кращими

Відповідальні працівники нашої лікарні взяли участь у навчальному курсі «Готовність та реагування на події з масовими потерпілими» в межах проєкту «Project 22 – Медичний тил України», який відбувся 30 листопада – 1 грудня 2022 року в місті Києві і був організований директором ГС «Revival Institute for Future» Вадимом Арістовим за підтримки міжнародних партнерів SAMS Foundation (Вашингтон, США), United Help Ukraine (США), UK-MED (Велика Британія). Були запрошені представники зі всіх лікарень прифронтової зони та звільнених територій України. З Миколаївщини були запрошені лікарі обласної клінічної багатопрофільної лікарні, Березнегуватської багатопрофільної лікарні та ми. Метою проєкту «Медичний тил України» було комплексне підвищення готовності лікарень до масових поступлень та вирішення проблеми швидкого поширення бактерій нечутливих до існуючих антибіотиків, посилення володіння управлінськими інструментами серед адміністрації лікарень і організація системної підготовки медичного персоналу. Під час дводенної насиченої роботи ми винесли багато корисної інформації необхідної для роботи нашого закладу, а при здачі заліку існуючі можливості нашої лікарні визнані задовільними і були відмічені доктором Нілом М. Шорні.

09:34 05.12.2022

Міністерство охорони здоров’я розповсюджує інформаційні матеріали від кампанії "Бережи себе"

В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія “Бережи себе” (Ознайомитись можна за посиланням https://inscience.io/berezhy-sebe/). Її мета – викликати в українців бажання берегти себе та піклуватись про свій організм завжди, а особливо в час війни, пропагувати цінність здоров’я серед широкої аудиторії.

10:28 15.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень